tirsdag 24. april 2012

GENERATOR!!!!!!









Generator er endelig i salg! Mitt største og beste prosjekt hittil er en slags humoristisk framtids/sci-fi/spenning/drama/action-fortelling med en personlig og særegen vri, for å sitere Jippi Forlag. Den er på hele 190 sider, og er en perfekt trykket paperback. Den ser akkurat ut som en tegneseriebok skal se ut. Sånn skal tegneserier være. (Sidene over er starten på boka, minus fire sider.)

Foreløpig kan den skaffes fra Jippi Forlags nettshop, etterhvert blir den forhåpentligvis å få tak i på diverse bokhandler i landet. Tronsmo i Oslo har den allerede, og Outland bør ha den rimelig snart også.

Trykk på coveret for å bestille (signerte utgaver/originaler kan skaffes, ta kontakt):



Terje Thorsen (Tronsmo Bokhandel) OCX's Seriemord 18. april '12: 

"Den er jævlig bra."

mandag 16. april 2012

onsdag 11. april 2012

SLIPPFEST: "GENERATOR" OG "KRYP"







19. april blir det lanseringsfest for min splitter nye bok Generator, og Kryp av Kristian Hammerstad. Det blir presentasjon, intervju, signeringer, utstilling, bar (husk kontanter!) og kule folk fra kl 18 på Serieteket på Deichmanske bibliotek på Schous Plass i Oslo.

Generator er i salg fra og med samme dato, Kryp tror jeg er tilgjengelig noen dager før. Begge bøkene kan selvfølgelig skaffes på slippfesten, med en liten tegning og en signatur i tillegg, hvis man liker sånt. Jeg har ikke fått lest Kryp selv enda, men den ser vanvittig tøff ut. Sjekk sida til Kristian og kjenn forventningene bygge seg opp.

19. APRIL 18.00 PÅ SERIETEKET, SCHOUS PLASS, ALTSÅ!