torsdag 30. april 2009

NYTT OG GAMMELT

Jeg har noe nytt fra noe nytt å vise fram, men jeg må gjøre ferdig en del ting først, så her er noe nytt fra noe gammelt i mellomtida. Dette blir "introillustrasjonen" i Betongdrømmer 2, om finansieringen går i orden. 

Jeg har nye prosjekter på gang, ved siden av Generator, samarbeidsprosjekter med diverse kule folk. Også skal jeg prøve å bli flinkere til å legge ut skissebok-greier nå og da, så ikke alt som vises fram her er ting fra de samme to seriene non-stop. Folk trenger variasjon, vøtt.

Stikk forresten innom Jippis hjemmesider og kjøp Marshtins siste fanzine, det er veldig kult!

Og kjøp noen eks av Betongdrømmer også, det koster tross alt bare 40 kr og det er jo ikke en halv hundrings engang.


tirsdag 14. april 2009

NEBELGRAD BLUES: BETONGDRØMMER (1)

Nebelgrad Blues: Betongdrømmer nr 1 er til salgs fra og med i morra, onsdag 15. april!



Betongdrømmer (noe pretensiøs tittel kanskje, men det er tydeligvis den veien jeg har begynt å gå...) er en sånn passe frittstående fortsettelse av de to bøkene som kom i november i fjor, og handlingen er flytta fra bygda til Oslo. 

Jeg har jobba litt annerledes enn før her. Heftet er kortere og mer konsist enn tidligere, kun 32 sider, tegnestilen er ganske forandret (og, om jeg får si det selv, betydelig mer spenstig), "holdningen" skiller seg fra tidligere historier, og selve heftet er mer gjennomarbeidet. Om du likte de to første bøkene, tror jeg du virkelig vil sette pris på dette. Og om du ikke likte dem, tror jeg allikevel det er en sjanse for at du liker dette. Med mindre du er en humørløs faen da, så klart...

Betongdrømmer blir solgt på Narvesen og i seriebutikker over hele landet, og kan selvfølgelig også bestilles fra Jippis webshop. 

Også: Forresten 23 kommer ut samtidig! Jeg er ikke med denne gangen, men det er en haug med andre glimrende tegnere, så det bør være et sikkert kjøp for enhver som vet å sette pris på gode serier.

OGSÅ: Begge heftene lanseres med en liten fest på Cacadou i Torggata i Oslo fredag den 17. kl 20.00, så om du er i området er du hjertelig velkommen. Jippi er en veldig hyggelig gjeng.