mandag 29. desember 2008

BIRK ...IGJEN

Produksjonsskisse av Birk fra den kommende serien Generator

Dette blir siste post i år (jaggu bra den er så jævla innholdsrik, da!). Neste år har jeg som sagt to forskjellige seriehefter på gang, og planen er å få begge ut i løpet av første halvår. Arbeidet med det første heftet går veldig bra, så forvent å få se noe fra det her tidlig neste år. Jeg vil ikke si hva det er helt enda, men det blir ikke noe radikalt annerledes enn det jeg har laget tidligere... men det blir kult. Oh yes. 

Noterer meg også at Nebelgradbøkene har fått ganske god mottakelse, noe jeg såklart setter stor pris på. 

torsdag 18. desember 2008

SKISSEBOK 10: BIRK

Tusjet skisse av Birk, hovedpersonen i Generator


tirsdag 9. desember 2008

GENERATOR





Sider fra min nye serie, GENERATOR. Serien er under produksjon nå. Den vil bli gitt ut av Jippi Forlag (såklart!) i løpet av første halvår 2009, som et av totalt to hefter fra meg i løpet av den perioden. (Disse sidene er for øvrig ikke helt ferdige, den ferdige serien vil ha gråtoner.)

Serieteket på Schous Plass i Oslo har for tiden en utstilling av originaler fra Nebelgrad Blues 1-4. Jeg er ikke helt sikker på hvor lenge den blir hengende, men jeg vil tro den blir der en stund framover. De selger bøkene der også, så hvorfor ikke stikke innom der og ta en titt om du skal ut og handle tegneserier en dag?